Ik wil mijn Wilk Caravan verkopen! En dat wilt u uiteraard snel, zonder problemen, zonder rompslomp.

Het bekende bedrijf Wilk dat al sinds 1952 met succes caravans produceert, slaagde erin om duizenden caravans te produceren. Ons bedrijf ziet grote waarde in Wilk caravans. De verkoop bij inkoop caravans is veilig, gemakkelijk en eenvoudig. Wilt u uw 2e hands caravan verkopen? Dan kan dat bij ons als caravan opkoper! Inkoop caravans stelt u in staat om snel een gebruikte Wilk caravan te verkopen, ook met bepaalde schades.

Een korte geschiedenis

Inkoop caravan WilkDe geschiedenis van Wilk-caravans begon in 1952, toen de fabrikant van klapstoelen Helmut Wilk begon met het bouwen van caravans voor woonwagens. In die tijd was het geen massaproductie, maar al in 1959 verkocht Wilk de eerste caravan, genaamd “Wilk-Tramper.”

Tot dit jaar importeerde Helmut Wilk alleen caravans uit het Verenigd Koninkrijk. Tussen 1961 en 1965 werd Wilk Tramper het nummer 1 merk in Duitsland. Tijdens deze periode heeft Wilk praktisch geen sterke concurrenten.

Inkoop caravan WilkIn 1986 werd Wilk een dochteronderneming van Tabbert en het is bekend dat Wilk caravans van hoge kwaliteit, stijl en luxe zijn. Het merk heeft verschillende modellen caravans ontwikkeld, waaruit elke koper de meest geschikte kan kiezen. Het ontwerp van Wilk-producten is uniek, zowel binnen als buiten. Waar je ook bent, je vindt rust in de Wilk caravan. Je gebruikt niet alleen een caravan, maar ook een luxeproduct van de beroemde Helmut Wilk.

Inkoop caravans: verkoop uw Wilk caravan nu nog gemakkelijker!

Een Wilk caravan verkopen, is nu eenvoudig en zonder extra verplichtingen. Wilt u gebruikte caravan snel verkopen? Maak dan gebruik van onze online verkoopformulier. Deze kunt u vinden op onze caravan verkoop site.

Wij zijn geïnteresseerd in de volgende typen Wilk caravan:

 • Wilk De Luxe
 • Wilk Stern
 • Wilk Blue Star

Als caravan opkoper hebben wij medewerkers die contact met u opnemen en u graag helpen met de verkoop. Bij ons kunt u kiezen voor een betaling per bank of in contanten. Daarnaast regelen wij volledig en zonder kosten de caravan taxatie en de overschrijving. Met onze ruime 15 jaar ervaring begrijpen wij ook dat transport lastig kan zijn. Daarom rekenen wij geen transportkosten binnen Nederland en België. Met inkoop caravans wordt een caravan verkopen opeens een stuk eenvoudiger.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design