Inkoop Caravans koopt graag uw Beyerland caravan

Wij verzorgen de inkoop van Beyerland caravans door heel België en Nederland. Ook de inkoop van gebruikte caravans. Het merk Beyerland is een van de toonaangevende fabrikanten van caravans. De producten van het merk zijn gemakkelijk en handig om te reizen. De caravans hebben alles wat nodig is om gemakkelijk uw spullen in te delen.

Met onze hulp kunt u een 2e hands caravan verkopen doormiddel van een realistische waarde van het voertuig. Het proces van opkoper en caravans verkopen is eenvoudig en open voor alle deelnemers. Met onze hulp vindt de koper een Beyerland caravan zonder inspanning van uw kant.

Geschiedenis van het merk Beyerland

Van 1982 tot 1998 produceerde de ABI-fabriek in Engeland de caravans van Beyerland. Van 1999 tot 2008 werden de caravans van Beyerland geproduceerd in Chateau Caravans in België. Sinds 2008 werd het merk Beyerland gekocht door Kip Caravans.

Inkoop caravan BeyerlandEen van de belangrijkste doelen van Beyerland was het creëren van een hoge ergonomie en compactheid. Tegelijkertijd bevatten de caravans (algehele modellen) alles wat je nodig hebt: comfortabele kluisjes voor persoonlijke spullen, een zachte zone-transformator.

Wat betreft het bedrijf Kip Caravans, begon het zijn activiteiten in 1934. In het afgelopen decennium heeft het bedrijf een aantal ups en downs meegemaakt. In 1993 trad Kip Caravans toe tot de Europese H2, nu Tirus genaamd. Hij was een belangrijke speler in de internationale caravan en de kampwinkel. In 1997 ontving Kip Caravans een prijs voor innovatie in deze sector. In 2007 werd het bedrijf failliet verklaard.

Het management heeft aangekondigd de vrijlating van caravans met de onafhankelijke naam Kip Nederland te financieren. In 2010 werd opnieuw faillissement uitgesproken. Tegelijkertijd werd Kip overgenomen door de firma Boedelbak en in het voorjaar van 2011 werden de caravans weer geproduceerd. In de markt waren er nieuwe modellen, maar het was al geen Beyerland.

Inkoop caravan BeyerlandHet bedrijf Beyerland heeft jarenlang gewerkt om ervoor te zorgen dat het wonen in de caravan geen overlast veroorzaakte en de passagiers zich niets afwezen. Daarom zijn de caravans van Beyerland waardevol voor ons bedrijf. Wij kopen verschillende modellen van Beyerland caravans. Als u de caravan snel verkopen wilt, neem dan contact met ons op via het formulier op de website of bel met onze medewerkers. Caravans Beyerland zijn onderverdeeld in de volgende typenamen: Vitesse, Quartz, Sprinter.

Wij bieden de aflossing van Beyerland-caravans in een korte tijd

Ervaren mensen weten dat een caravan verkopen veel tijd in beslag kan nemen. Ons bedrijf inkoopcaravans.com staat klaar om uw caravan te kopen, ook als de caravan schade vertoont. Caravan inkoop wordt betaald in contanten of via de bank, u kunt zelf voor u de gemakkelijke manier kiezen.

Wij zijn geïnteresseerd in het kopen van tweedehands Beyerland caravans van de volgende types:

 • Beyerland Sprinter
 • Beyerland Quartz
 • Beyerland Vitesse

Voor volledige waarde moeten wij eerst alle benodigde informatie verzamelen. Vul ons online formulier in of deel de informatie per e-mail of per telefoon.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design