Inkoop Caravans koopt graag uw LMC Caravan nog Vandaag!

LMC is een Duits bedrijf dat sinds 1975 caravans produceert. Een onderscheidend kenmerk van de caravans van dit merk is dat klanten bij elk nieuw model steeds geavanceerdere technologische, technische en ontwerpoplossingen worden aangeboden. Als caravan opkoper zien wij ook hier de waarde in. Ook de inkoop gebruikte caravans is voor ons interessant!

Kenmerken van LMC-caravans

 • Tot op heden gebruikt LMC caravans de nieuwste ontwikkelingen in hun productie.
 • Bij de productie van frames wordt een kunstmatig glasvezelmateriaal met hoge slagvastheid gebruikt: het beschermt het caravan tegen stenen, vuil, stof en het dak tegen hagel en weersinvloeden.
 • Om de binnenruimte te isoleren, wordt een combinatie van speciaal ontworpen schuim en verstevigers gemaakt van polyurethaan gebruikt.

LMC-productlijn

Inkoop caravan LMCDe Style-serie vertegenwoordigt caravans die zijn uitgerust met alles wat nodig is voor een comfortabele en aangename reis. Veel functies kunnen onafhankelijk van elkaar worden geregeld en gewijzigd, afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften. In de keuken kunt u bijvoorbeeld een grotere koelkast kiezen of het werkgebied voor het koken vergroten. De caravan biedt plaats aan maximaal 5 personen. Een klein gezin van 3 leden krijgt meer vrije ruimte in het recreatiegebied.

Een reeks Vivo-caravans is speciaal ontworpen voor koppels met kinderen. Afhankelijk van de samenstelling van het gezin, is het mogelijk om een ​​caravan te kiezen met een tweepersoonsbed, twee gewone stoelen om te ontspannen of zelfs een speciaal paneel met slaapplaatsen op 3 niveaus.

Ondanks de vrij indrukwekkende afmetingen van de Musica-serie, blijven de rijprestaties en stabiliteit van de constructie ongewijzigd. Door het aantal ligplaatsen zijn de caravans ontworpen voor 2-8 personen.

Inkoop caravan LMCIn de Maestro-serie wordt een symbiose van hoogwaardige technologieën en een gezellige, rustige sfeer gerealiseerd, die wordt gecreëerd door solide en dure afwerkingsmaterialen en zachte kleuren.

De Scandica-serie is speciaal ontworpen voor liefhebbers van winterreizen. Ze worden beschermd door een sterk en perfect geïsoleerd LLT-frame en een speciaal ontworpen ALDE verwarmingssysteem.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design