Uw gebruikte TEC Caravan tegen een goede prijs verkopen?

TEC heeft een lange en zeer interessante geschiedenis. Voor het eerst werd namens dit bedrijf de eerste caravan “Weltbummler” uitgebracht in 1957. In 1962 werd het leiderschap vervangen en begon het bedrijf de genererende ideeën van Wolfgang Trun te beheren. Al in 1967 begon het bedrijf sera caravans te produceren. Als caravan opkoper zien wij hier de waarde wel in en doen ook de inkoop gebruikte caravans.

Korte geschiedenis

Caravan opkoper TECTijdens de eerste 20 jaar van het bestaan ​​van het bedrijf is het bijna onmogelijk om zorgvuldig alle subtiliteiten te volgen. Alle dynamische processen eindigden ongeveer in 1983, toen de TEC-caravans in de fabriek van Dethleffs werden geproduceerd. In de vroege jaren negentig verhuisde de productie naar Münsterland. Door deze stap slaagde TEC erin om de productiegebieden te vergroten en het aanbod campers en caravans dat werd geproduceerd aanzienlijk uit te breiden. Dit allemaal nadat alle niches waren bezet van economy class tot elite en dure.

In 2010 was er een volledige vernieuwing van de caravans. TEC besloot om geïntegreerde en boxmodellen uit te sluiten en zich uitsluitend te richten op innovatieve ontwikkelingen die het grootste potentieel hebben op de markt voor motorvoertuigen.

Caravan opkoper TECVan 2011 tot 2015, drie takken van campers en caravans TEC – Advantec, FreeTEC XS, RoTec. Alle stacaravans zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: alkoof, semi-geïntegreerd en geïntegreerd. Alle huizen hebben één gemeenschappelijk kenmerk: maximaal comfort, stijlvol en comfortabel ontwerp, verbeterde technische parameters. Het bedrijf TEC houdt zich bezig met liefdadigheid – biedt Duitse windsurfers en bobslivers voor gratis gebruik van caravans en campers.

Verkoop van de TEC  en onze diensten

Inkoop caravans koopt diverse TEC caravans, ook met bepaalde schades. Het is voordelig om caravans van verschillende merken in te kopen, waaronder TEC. Hierdoor blijft ons aanbod divers. Wilt u uw 2e hands caravans verkopen? Dat kan bij inkoop caravans!

Wij zijn geïnteresseerd in de volgende typen TEC caravans:

 • TEC Weltbummler
 • TEC Travel King
 • TEC Siena Saphir

Wilt u uw caravan snel verkopen, maak dan gebruik van onze caravan verkoop site! Hierop kunt u een online verkoopformulier vinden. Vul deze geheel vrijblijvend in en onze medewerkers nemen contact met u op. Bij ons kent het betaalsysteem twee opties, via de bankrekening of contant. Daarnaast is transport van uw caravan bij ons geheel gratis binnen Nederland en België. Onze medewerkers komen de caravan bij u thuis, stalling of camping ophalen. Met inkoop caravans wordt een caravan verkopen opeens een stuk eenvoudiger.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design