Uw Hobby Caravan Verkopen. Gratis, Snel en Veilig!

Hobby is ’s werelds grootste fabrikant van caravans en produceert meer dan 100 modellen per dag. De producent heeft meer dan 40 jaar bouwervaring en gebruikt alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Daarom is Hobby op dit moment marktleider. Wilt u uw 2e hands caravan verkopen, dan zien wij waarde in de Hobby caravan.

Hobby is de vertegenwoordiger van caravans waarin de harmonie van design en de nieuwste technologieën diep wordt gepresenteerd. Hobby voldoet aan de meest veeleisende wensen van klanten. Ze verschillen in het oorspronkelijke carrosseriedesign, het comfort van het interieur, een grote keuze aan lay-outs en ze zijn uitgerust met een winterpakket, wat erg belangrijk is voor gebruik in het koude seizoen. Als caravan opkoper zien wij de waarde van caravans voor verschillende seizoenen in het buitenland stijgen. Dit kan u helpen wanneer u uw caravan snel verkopen wilt.

Waar is Hobby ontstaan?

Caravan Hobby opkoperHobby wordt geproduceerd in Duitsland in de buurt van de stad Rendsburg. De plaatselijke fabriek biedt werk aan ongeveer 1.250 mensen, die allemaal bezig zijn met de productie van handige caravans en campers.

Hobby produceert elk jaar 3000 campers en 20.000 trailers, met een totale waarde van ongeveer 300 miljoen euro. Het bedrijf neemt een eervolle eerste plaats in bij andere fabrikanten van vergelijkbare voertuigen. Meer dan 50% van hun producten worden geëxporteerd.

Hoe is Hobby verschenen?

Caravan Hobby opkoperHet bedrijf begon zijn activiteit in 1967. In de eerste vijf jaar produceerde het bedrijf 5.000 caravans en in 1976 bereikten Hobby-producten 25.000 eenheden. De eerste semi-geïntegreerde camper werd in 1983 gelanceerd. Het model heette Hobby 600 en was een groot succes voor alle caravans uit die tijd. In de jaren 90 van de 20e eeuw bracht het bedrijf modellen uit zoals: Exclusive, Excellent en Elegance. Gebruikte caravan verkopen? Laat ons inkoop caravans weten welke model u heeft!

Nu bezet Hobby de top van de productie voor caravans, te beginnen in 2003. Ze worden gewaardeerd door liefhebbers van toerisme in elk land, wat de hoge productkwaliteit bevestigt en het tot de standaard voor de kampeermarkt maakt.

Voordelen van Caravan Hobby

In 2003 opende het bedrijf een ultramoderne fabriek voor de productie van campers in de stad Fockbek. In deze fabriek werden modellen zoals Siesta, Toscana en Exclusive geproduceerd. Een andere belangrijke gebeurtenis vond plaats in 2001, toen de Hobby-fabriek een half miljoen modelcaravan produceerde – Excellent 495 UL.

In 2012 introduceert Hobby een nieuwe serie Premium-caravans met een futuristisch gestroomlijnd ontwerp. Iets later wordt dit concept opgepikt door de rest van de toonaangevende Europese fabrieken: Knaus Tabbert, Fendt, Dethleffs.

Tot op heden bestaat het assortiment uit verschillende series: licht en budget Ontour en DeLuxe, middelgrote Excellent, grote en ruime Prestige, futuristische Prémium en een echt huis op wielen, namelijk de Landhaus.

Hobby verkopen

Als caravan opkoper, kopen wij gebruikte Hobby caravans, ook met bepaalde schades. Inkoopcaravans.com heeft 15 jaar ervaring met caravan inkoop en heeft hierdoor een ruime klantenkring opgebouwd in heel Europa. Bij ons kunt u uw caravans snel verkopen. Om een bod te ontvangen kunt u vanuit onze caravan verkoop site gebruik maken van het online formulier. Dit is geheel vrijblijvend!

Wij zijn geïnteresseerd in de volgende Hobby modellen:

 • Hobby De Luxe
 • Hobby Classic
 • Hobby Prestige
 • Hobby Excellent
 • Hobby Excelsior

U kunt onze medewerkers benaderen voor alle vragen. Wij helpen u graag. Bij het maken van een afspraak kunt u zelf aangeven of u het geld in contanten wilt ontvangen of per bankrekening. Onze medewerkers kunnen ter plekke de caravan vrijwaren. Dit komt omdat wij een RDW-erkend bedrijf zijn. Wanneer wij uw caravan komen ophalen, dan is het transport altijd gratis. Hier brengen geen kosten in rekening.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design