U wilt uw Caravelair caravan verkopen. Dat kan hier!

De Caravelair caravan inkoop vindt plaats in zowel Nederland als in België. De caravans worden voornamelijk geproduceerd voor de Europese markt, maar ze veroveren met succes de markten van andere landen. Wilt u uw 2e hands caravan verkopen, dan kan dit bij inkoopcaravans.com

Kenmerken van de Caravelair

Caravan opkoop CaravelairSinds 1962 is Caravelair de onbetwiste “nummer één” op de Franse markt. De specialisten van het bedrijf hebben de vereisten met betrekking tot comfortabele rust grondig bestudeerd. Allemaal om comfortabele, aantrekkelijke en functionele caravans te bieden, die een aangename familievakantie garanderen met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Bij de productie maakt het bedrijf gebruik van speciale materialen, zoals polyester, gemaakt dankzij GRP-technologieën. Dit materiaal heeft een verhoogde weerstand en elimineert het risico van roest. Het materiaal is gemakkelijk te onderhouden: duurzaam en gemakkelijk in gebruik. In het geval van een ongeluk is polyester ook gemakkelijker en goedkoper te repareren dan bijvoorbeeld aluminium, dus de verkoop van gebruikte Caravelair caravans is zeer actief. Dit is in waarde bij de Caravelair.

Caravan opkoop CaravelairHet materiaal zorgt voor een betere opname van ruis van regen of hagel en is effectiever in termen van thermische bescherming. Extra hardschuim zorgt voor een effectieve geluidsisolatie, thermische isolatie en uitstekende duurzaamheid. Perfect voor verkoop caravan particulier.

Caravelair heeft een nieuw matras ontwikkeld. Materialen zorgen voor naleving van veiligheids-, gezondheids- en milieuregels tijdens productie en gebruik. Coatings zijn gemaakt zonder schadelijke stoffen voor de gezondheid van de huid en de luchtwegen.

Wij bieden de snelle verkoop van de Caravelair caravan

Via inkoopcaravans.com kunt u vrijblijvend uw Caravelair caravan aanbieden, zelfs als de caravan schade vertoont. Als inkoop caravans houden wij rekening met de markt en geven wij u een reële prijs. Bij alle caravan verkoper betalen wij contant of via de bankrekening.

Als caravan opkoper zien wij waarde in de volgende Caravelair caravan modellen:

 • Palma de Luxe
 • Antares Sporting
 • Antares Luxe
 • Brasilia Luxe
 • La Bamba

Ons bedrijf is zeer geïnteresseerd in caravans van het merk Caravelair. Als u snel een Caravelair caravan verkopen wilt, gebruikt u het contactformulier op onze caravan verkoop site of belt u met onze medewerkers. Onze service garandeert dat alle bewerkingen (inkoop, vrijwaring en transport) snel worden voltooid. Het zal voor u veel gemakkelijker zijn om de caravan snel verkopen, dan via website als marktplaats.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design