Caravan met schade verkopen

Wilt u een caravan met schade verkopen? Ga weer met een gerust hart op vakantie en laat Inkoop Caravans u vandaag nog helpen. Met jarenlange ervaring in het opkopen van caravans weten wij precies wat uw caravan nog waard is.

Benieuwd waarom andere vakantieliefhebbers ons hun caravan verkopen?

 • We doen een gratis en vrijblijvende taxatie.
 • Uw caravan wordt gratis opgehaald.
 • Wij begrijpen de emotionele waarde die uw caravan heeft.
 • Contante betaling of per bank. U bepaalt.

Heeft u geen zin of tijd om de schade van uw caravan te repareren? Wilt u weer zorgeloos op reis voor een onvergetelijk avontuur? Laat ons dan vandaag nog uw caravan opkopen.

Vul het formulier hiernaast volledig in met alle informatie over de caravan. Onze taxatie specialist neemt dan direct contact op met een bod. Voor vragen kunt u bellen naar +31(0) 648-567-532.

Caravan laten taxeren

Een caravan taxatie werkt niet heel anders dan bij een auto. Dat betekent dat er een aantal belangrijk punten zijn waar onze taxatie specialist naar kijkt. Als eerst zijn natuurlijk het merk, bouwjaar en de huidige staat belangrijk. Caravan schade is natuurlijk heel algemeen, terwijl dit van alles zou kunnen zijn.

Om uw caravan verder te taxeren wordt ook gekeken naar trends binnen de markt voor tweedehands caravans. Sommige merken zijn het ene jaar zeer populair en verliezen die populariteit later weer. Wanneer u ons een taxatie laat doen weet u precies wat u nog zou kunnen krijgen voor de caravan. Gaat u akkoord met ons bod? Dan staat het geld soms al binnen 24 uur op uw rekening. Dan kunt u gelijk weer een nieuwe onbeschadigde caravan kopen.

Reparatie caravan met schade

Een kleine reparatie is het soms nog wel waard, ook bij een oudere caravan. Maar het dak van een caravan repareren, of de bodem van een caravan repareren waarschijnlijk niet. Een fikse hagelbui, boomtak of verroeste onderdelen zorgen ervoor dat u soms duizenden euro’s kwijt bent aan de reparatie. We begrijpen het wel. U bent vaak al jaren met deze caravan op vakantie geweest en u weet niet wat voor caravan u hierna weer kunt kopen.

Onze ervaring leert dat mensen vaak veel te lang een schade caravan houden. Zeker in het geval van een ouder voertuig kost dat op de lange termijn veel geld. Bij Inkoop Caravans zijn schade caravans gezocht, wat betekent dat wij ons specialiseren in dit soort voertuigen. Waar u zelf honderden of misschien wel duizenden euro’s kwijt zou zijn aan reparaties, hebben wij ons eigen netwerk opgebouwd.

Daardoor zijn reparaties voor ons goedkoper en krijgt u dus nog steeds een hoog bedrag voor de caravan. Het resultaat? U verliest geen geld, koopt vervolgens een nieuwe caravan en gaat de komende jaren weer heerlijk op vakantie.

Opkopers caravans

Inkoop Caravans is een gespecialiseerde opkoper van caravans. Dat betekent dat wij ons door de jaren heen hebben ontwikkeld als dé caravan opkoper in Nederland. We staan bekend om onze goede service, transparante aanpak en hoge biedingen.

Wilt u zelf ervaren hoe het is om uw caravan met schade zonder problemen te verkopen? Laat ons eens een vrijblijvend bod doen, en u bepaalt dan zelf of u daarin meegaat.

Vul het formulier hiernaast volledig in. Onze specialist neemt dan direct contact met u op. Voor vragen kunt u bellen naar +31(0) 648-567-532.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design