Wij garanderen een snelle inkoop van gebruikte Tabbert Caravans tegen een goede prijs.

Moderne caravans van het bedrijf Tabbert worden met trots genoemd naar de namen van grote Italiaanse componisten en schilders. De hint van het merk van het bedrijf is duidelijk gericht op: “Tabbert caravans zijn een kunstwerk”. Inkoopcaravans.com ziet hier waarde in en doet daarom ook aan Tabbert caravan inkoop.

De meest populaire modellen Tabbert

Caravans opkoop TabbertDe fabrikant noemt het type Vivaldi zijn “bestseller” en merkt op dat sinds 2003 -toen dit type verscheen- het best verkocht was van alle Tabbert caravans. Waarschijnlijk is daarom het assortiment van Vivaldi zo veranderd voor het seizoen van 2008. In die tijd had dit type slechts zeven indelingen, waarvan er twee in twee modificaties van verschillende breedten werden geproduceerd.

Het type Vivaldi kent veel indelingen waarbij ook de breedte van de caravan kan worden gekozen. Hierdoor kan de koper het type naar zijn smaak uitkiezen.

Caravans opkoop TabbertDe Puccini caravan is de beste prijsklasse van Tabbert en behoort tot de luxeklasse. Theoretisch heeft dit model 20 lay-outs, maar in feite is de situatie hetzelfde als in Vivaldi: zeven caravans hebben twee modificaties van verschillende breedtes.

De overgrote meerderheid van caravans is ontworpen voor vier personen, en slechts één (P 655 MDW) is geschikt voor vijf personen.

Wilt u een Tabbert caravan verkopen?

Wilt u uw caravan snel verkopen, doe dit dan bij inkoopcaravans.com. Voor 2e hands caravan verkopen kunt u ook bij ons terecht. Wij kopen ook Tabbert caravans met bepaalde schade op. Wil u uw waarde van uw caravan weten, ga dan naar onze caravan verkoop site en vul het online formulier vrijblijvend in.

Wij zijn geïnteresseerd in de volgende typen Tabbert caravans:

 • Tabbert Puccini
 • Tabbert Comtesse
 • Tabbert Vivaldi
 • Tabbert Baronesse

De caravan opkoop van Tabbert caravans snel, gemakkelijk en transparant. Zoals eerder vermeld doen wij ook de inkoop gebruikte caravans. Door onze ruime ervaring hebben wij een klantenkring opgebouwd waar wij deze caravans kunnen aanbieden.

Bij de caravan inkoop betalen wij in contanten of via de bankrekening. U mag zelf kiezen. Als erkend RDW-bedrijf hebben wij de mogelijkheid om ter plekke uw caravan te vrijwaren. Als caravan opkoper rekenen wij geen transportkosten voor het ophalen van uw Tabbert caravan. Tevens wordt de aankoop uitgevoerd in Nederland en België. Wilt u uw caravan snel verkopen. Neem dan contact met ons op.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design