Caravan opkopen Fendt

De geschiedenis van Fendt is vrij ongebruikelijk en moeilijk, maar dankzij de gelegenheid hebben we de mogelijkheid om van de rest te genieten in de prachtige Duitse caravans van het merk Fendt.

In 1963 kocht Lely een combine-fabriek. Ondanks het feit dat het bedrijf plannen had om landbouwmachines te maken, werd er geprobeerd om een caravan te maken. Als gevolg daarvan introduceerde het bedrijf in 2 jaar, in 1965, het eerste Avanti-model. Sindsdien is het bedrijf een van de toonaangevende caravanfabrikanten in Duitsland. Wilt u uw 2e hands caravan verkopen? Als caravan opkoper zien wij ook waarde in de Fendt caravans.

Kenmerken van Fendt caravans

Caravan opkopen FendtFendt caravans zijn heel anders dan hun belangrijkste concurrenten. Het eerste verschil, en waarschijnlijk het voordeel, zijn de namen van de modellen. “Sapphire”, “Topaz” of “Diamond” willen u verrassen. Daarnaast produceren Fendt ook Platina en Bianco.

Fendt caravans zijn geen gewone vervoersmiddelen, maar een luxe.. Zelfs het motto van het bedrijf zegt dat Fendt-producten “Jewels for the holiday” zijn. Het is om deze reden dat de meest goedkope Fendt caravan “Sapphire” duurder is dan, de duurste caravan van Hobby.

Caravan opkopen FendtFendt caravans staan ​​niet als eengezinswoningen op wielen, maar als kleine chique feestelijke evenementen. Slechts een paar Fendt caravans zijn uitgerust met kinderbedden.

Er zijn ook middelgrote modellen Fendt caravans, berekend voor vier (soms voor zes volwassenen). In plaats van traditionele gezinnen met kleine kinderen, bevat Fendt-reclame vooral dure auto’s, elite damescosmetica, golfspellen, martini “Bianco” en andere attributen van dierbaar leven. Het bedrijf Fendt verrast u de afgelopen 10 jaar alleen met luxe.

Aankoop van Fendt caravans

Wilt u de caravan snel verkopen, maak dan gebruik van de caravan opkoper met ruim 15 jaar ervaring, namelijk inkoop caravans! Op onze caravan verkoop site kunt u vrijblijvend ons online verkoopformulier invullen. De medewerkers van inkoop caravans nemen contact met u op en helpen u met alle vragen.

Alle klanten die contact met ons opnemen, zijn uiterst tevreden over het werk, omdat:

 • Wij geven een passend bod voor een caravan;
 • Bij de caravan inkoop regelen wij ook de vrijwaring en overschrijving;
 • De betaling gaat via de bankrekening of contant;
 • Als caravan opkoper bieden wij u gratis transport aan binnen Nederland en België

Het werken met professionals is altijd gunstig, omdat het een unieke kans is om uw caravan voor een goede prijs te verkopen! Met inkoopcaravans.com wordt een caravan verkopen opeen een stuk eenvoudiger

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design