U wilt uw Dethleffs caravan verkopen. Dat kan hier!

Het bedrijf Dethleffs is zonder twijfel het oudste bedrijf dat caravans produceert. Het bedrijf heeft echt een rijke geschiedenis, want het verscheen voor het eerst in 1832. Dethleffs produceerde ski-uitrusting en zwepen. Bijna 100 jaar later bouwt Arist Detleffs in 1931 de eerste caravan. Inkoop caravans is daarom heel bekent met Dethleffs en ziet waarde in deze caravans.

Een korte geschiedenis van de Dethleffs

Caravan Dethleffs opkoopIn 1956 begon de lancering van de serieproductie. Het bedrijf ontvangt vele onderscheidingen voor ontwerp en productkwaliteit. In 1961 werd de eerste rij trailers ontwikkeld. Dethleffs concentreert zich op het Camper-model. In 1971 begon het bedrijf met het produceren van vijf caravanmodellen.

In 1973 bouwde Dethleffs een enorme fabriek met een oppervlakte van 12.000 vierkante meter. Tegen 1976 bereikte het aantal geproduceerde trailers bijna 5.000. In de vroege jaren 80 werd Dethleffs de toonaangevende innovator in de industrie. In 1989 begon het bedrijf modellen van klasse A te produceren. Door de jaren 90, is het actief aan het uitbreiden. Modellen Dethleffs slagen met succes voor tests van de duurzaamheid van de federale instantie voor motorvervoer in Keulen. Dethleffs maakt zich klaar om de markt te betreden met een nieuw model van “Aris” en ontwikkelt de trailer “Aero Tourist”. Wilt u uw gebruikte caravan verkopen? Dit kan bij inkoop caravans!

Caravan Dethleffs opkoopIn 2006 startten de producenten met een herziening van de modellijn, die vruchtbaar was: Dethleffs ontving de prijs van lezerssympathie van Promobil en twee MMM-awards in het Verenigd Koninkrijk.

In 2010 biedt Dethleffs, naast de gebruikelijke witte en zilveren kleuren, vier nieuwe aan: zand, blauw, groen en grijsbruin voor de Lifestyle, Aero Style en Esprit, New Line, Nomad, Lifestyle Alkoven en Globetrotter. Xli-modellen worden toegevoegd aan het Dethleffs-assortiment. Verbeterde Esprit I. In 2010 komt het model “Dethleffs Eighty” uit.

Aankoop caravans Dethleffs.

Wilt u uw 2e hands caravan verkopen? Dit kan bij ons als caravan opkoper! Ons bedrijf inkoop caravans staat klaar om u hiermee te helpen. Wij kopen ook Dethleffs caravans met bepaalde schade. De aankoop van caravans wordt betaald in contanten of per bank, u kunt zelf de gemakkelijke manier kiezen.

Wij zijn geïnteresseerd in de volgende modellen Dethleffs:

 • Dethleffs Beduin
 • Dethleffs Nomad
 • Dethleffs Summer Edition
 • Dethleffs Family
 • Dethleffs Camper
 • Dethleffs New Line

Wilt u uw caravan snel verkopen? Maak dan gebruik van onze caravan verkoop site! Vul vrijblijvend het online verkoopformulier in en onze medewerkers nemen contact met u op.

Inkoop caravans geeft u een bod op uw caravan waarbij u zelf kunt kiezen of u deze accepteert.  Als caravan opkoper hebben wij veel ervaring met het aankoopproces. Daarom weten wij dat het soms lastig is om de caravan te vervoeren. Hierdoor garanderen wij gratis transport binnen Nederland en België. Caravans verkopen is nog nooit zo eenvoudig geweest!

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design