Uw Chateau Caravan Verkopen bij Erkende Caravan Opkoper

Chateau behoort tot de klasse van toonaangevende fabrikanten van caravans. Het merk levert camping-type caravans, die door veel gebruikers als bijzonder handig, ergonomisch en betaalbaar worden beschouwd.

Chateau is een van de beste Belgische merken

Inkoop caravan ChateauHet Belgische merk Chateau produceert al jarenlang caravans. Als u geïnteresseerd bent in caravan verkopen van het merk Chateau, neem dan contact op met onze medewerkers bij inkoopcaravans.com. Wij geven u een waarde van uw caravan, ook als u een 2e hands caravan verkopen wilt. De betaling verloopt in contanten of via de bankrekening. Onze medewerkers zijn ervaren in de caravan opkoop, zelfs als de caravan bepaalde schade bevatten.

Inkoop caravan ChateauChateau heeft een dubbele geluidsisolatie die veilig en duurzaamheid is. Bij ons kunt u de Chateau caravan snel verkopen. Veel caravans van dit merk (bijvoorbeeld het beroemde Chateau Cantara 939) zijn uitgerust met een zomer- en wintertent, een stabilisator, een ruime bagageruimte, een aparte ruimte, vier slaapplaatsen, twee tafels, een kast en een ingebouwd toilet. Wij doen ook aan de inkoop gebruikte caravans.

De caravans kunnen ook worden uitgerust met een koelkast, afzuigkap, verwarming, fornuis, gootsteen en andere middelen die onmisbaar blijken voor lange reizen. Meeste caravans bevatten gasverwarming, rolluiken en een badkamer. Als caravan opkoper beoordelen wij de caravan en geven daar een waarde aan. Hierdoor kunnen wij een realistisch bod voor u geven.

Onze diensten

Zoals eerder verteld wordt de caravan inkoop van Chateau caravans uitgevoerd in contanten of via de bankrekening. U kunt de betaalmethode zelf kiezen.

Wij zijn geïnteresseerd in de volgende soorten Chateau typen:

 • Chateau Cantara
 • Chateau Carrat
 • Chateau La Car
 • Chateau Calista
 • Chateau Chiara

Het bedrijf inkoopcaravans.com stelt als caravan opkoper realistische prijzen voor uw caravan. Hierdoor kunnen wij voor de koper ook realistische verkoopprijzen stellen. Uw voordeel is dat u de caravan snel verkopen kunt, geen tientallen mensen aan de deur krijgt en geen transportkosten hoeft te betaald. Wij kunnen tevens ook bij de caravan inkoop direct een vrijwaring afgeven.

Aangezien wij ook gebruikte caravan verkopen, hebben wij hierdoor een eigen klantenkring ontwikkeld. Hierdoor kunnen wij uw Chateau caravan aanbieden. Ga naar onze caravan verkoop site en vul het online formulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design