Wij kopen graag uw Kip caravan. Ook met Schade en Defecten!

In 1934 werd het bedrijf Kip Caravans opgericht. Aanvankelijk werd een kleine trailer-huis gebouwd (Kuiken en Krilik), deze werden caravans genoemd. Verkoop van zelfgemaakte caravans bracht succes waardoor Kip Caravans groeide en uiteindelijk verhuisde naar Hoogeveen. Ook inkoopcaravans.com ziet hier waarde in als Kip caravan opkoper.

Kip, een legende onder de Nederlandse caravans

Caravan opkoop KipAl meer dan 80 jaar is het Nederlandse bedrijf Kip bezig met de productie van caravans en aanhangwagens. Caravans van dit merk zijn in veel landen in trek, maar ook op de binnenlandse markt. Kip vertrouwt immers niet alleen op de hoge kwaliteit van de assemblage, betrouwbaarheid en veiligheid, maar ook op de kosteneffectiviteit.

Caravan opkoop KipEn in tegenstelling tot veel andere fabrikanten van caravans, biedt dit bedrijf haar klanten niet alleen luxe, maar ook budgetmodellen. Wij als Kip caravan opkopen staan ook open wanneer u uw 2e hands caravan verkopen wilt. Uw caravan snel verkopen? Neem contact met ons op.

De meest populaire modellen Kip

De hoogste vraag is gericht op dergelijke modellen van Kip caravans:

 • Kip 47. Caravans van dit model worden geproduceerd sinds 1994. Ze zijn uitgerust met tal van middelen voor meer comfort (halfronde banken, transformatortafels, verwarming op gas, toilet, douche, enz.), Waardoor het maken van uitstapjes met Kip 47 een waar genoegen is.
 • Kip 40T. De compacte caravan Kip 40T is uitgerust met 3 slaapplaatsen, een cassettetoilet, een warmwaterketel en een absorptiekoelkast die werkt vanuit de ingebouwde voeding van de aanhangwagen.
 • Kip Greyline 50 TDB. Afhankelijk van de specifieke aanpassing, kan de lengte van de caravan wel 5 meter bereiken. De caravan heeft ook andere voorzieningen zoals ingebouwde airconditioning, cabriolettafel, gas-elektrische boiler en een halfronde sofa, die plaats biedt aan 4-5 personen.
 • Kip KG48. Deze caravan is uitgerust met een grote eetgroep, een koelkast (die werkt op elektriciteit en gas), een fornuis, een gootsteen en een krachtig gasverwarmingssysteem. Het slaapgedeelte is ontworpen voor 4 personen.

Ook de oudere modellen van caravans Kip-EK, KG 42, KR 320, KL 390, KG 44 en KL zijn erg in trek op de moderne markt.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design