Caravan online verkopen; snel, eenvoudig en financieel gunstig

Inkoop caravans KnausUw caravan kunt u tegenwoordig gewoon eenvoudig online verkopen. Zeker via een officiële opkoper als Inkoop Caravans. Wij kunnen met minimale informatie bepalen wat de huidige waarde is en vervolgens een zeer goed bod uitbrengen. Zo bespaart u tijd en houdt u er ook financieel nog wat aan over.

Benieuwd naar de andere voordelen van Inkoop Caravans?

 • Gratis en vrijblijvende taxatie door een specialist.
 • De vrijwaring wordt binnen enkele minuten geregeld.
 • Afspraken met betrekking tot de betaling worden altijd vooraf vastgelegd.
 • We kunnen uw caravan voor de deur komen ophalen wanneer u zelf geen transport hebt. Dit doen wij kosteloos.
 • Wij zijn een door de RDW erkend bedrijf, waardoor wij de status van officiële caravanopkoper hebben. Ons registratienummer is RDW-36509.
 • Wij zijn zelfs in het weekend en in de avonduren bereikbaar.

Ook binnen één dag uw caravan verkopen voor een eerlijk bedrag? Vul hiernaast het formulier volledig in met al uw gegevens. Voor vragen neemt u contact op via +31(0) 648-567-532.

Uw caravan verkopen in slechts 3 stappen

We begrijpen u wel. U heeft het idee om de caravan te verkopen en wilt er zo snel mogelijk vanaf zijn, zonder een laag bod te ontvangen. Inkoop Caravans heeft al jarenlang ervaring met de inkoop van caravans, waardoor het een fluitje van een cent is om het beste uit de verkoop te halen. In slechts drie stappen bent u van de caravan af, uiteraard allemaal geheel vrijblijvend.

Stap 1: Waarde caravan bepalen en vrijblijvend bod

Het belangrijkste voor u is dat alles snel en voor een goede prijs gebeurt. Daarom doen wij vaak dezelfde dag nog een gratis taxatie. Door aan de rechterkant het formulier volledig in te vullen kan onze taxatiespecialist aan de slag met het bepalen van de waarde van de caravan. Wij brengen vervolgens direct een bod uit op de caravan. Uiteraard zijn uw ingevulde gegevens bij ons veilig en worden deze niet aan derden verstrekt.

Stap 2: Akkoord en betaling

Nadat wij de taxatie afgerond hebben, wachten we op uw akkoord. Bent u tevreden, dan gaan we de betaling regelen. In principe doen we dat altijd contant bij het ophalen, maar we kunnen ook een bankoverschrijving doen als dat gewenst is.

Stap 3: Vrijwaring & transport

We spreken een tijdstip af waarop we de caravan kunnen ophalen. Op het afgesproken tijdstip staan we voor de deur en nemen de caravan mee. Uiteraard regelen wij gelijk het vrijwaringsbewijs. Inkoop Caravans is namelijk erkend door de RDW. Zo zijn we binnen enkele minuten klaar met de overdracht. Het verkopen van een caravan is bij ons dus bijzonder eenvoudig.

Caravan verkopen; wat te doen?

snel caravan verkopenNiet alleen Nederlanders houden van vakantie vieren. In heel Europa zijn vakantiegangers op zoek naar nieuwe en gebruikte caravans. De verkoopmogelijkheden zijn daarom ook eindeloos. U kunt uw caravan verkopen aan Duitsers, u kunt uw caravan verkopen naar het buitenland of de caravan aan een opkoper verkopen.

Van al deze opties is de laatste optie het eenvoudigst en vaak voordeligst voor u als verkoper. U moet zich vooral afvragen wat u verwacht en wenst bij de verkoop. Bent u bereid om weken of maanden te wachten op een koper, dan is dat uiteraard ook prima. Maar wilt u binnen 24 uur van uw caravan af zijn, zonder nog kosten te moeten betalen voor stalling, verzekeringen en belastingen? Dan kunt u het best uw caravan verkopen aan een gespecialiseerde inkoper.

Hoeveel is mijn caravan waard?

Er rijden miljoenen caravans op de weg. We kunnen dus onmogelijk hier reen precies bedrag schrijven wat we voor uw caravan kunnen bieden. Gelukkig is de waarde van een caravan bepalen niet zo lastig. Het enige wat we nodig hebben zijn een aantal gegevens en een paar foto’s van de caravan. Vervolgens doen wij een specialistische taxatie en ontvangt u het bod. Loopt u al langere tijd rond met de vraag: wat is mijn caravan waard? Zodra u het formulier invult bent u er vaak al binnen een paar uur achter.

Beste tijd om een caravan te verkopen

snel caravan verkopenDe waarde van een caravan is afhankelijk van een aantal invloeden. Hoewel het niet het belangrijkste is, kan de timing van het verkopen soms wel een verschil maken. Voor de start van het zomerseizoen zijn veel particulieren op zoek naar een caravan, zodat ze er in de zomer nog mee op pad kunnen gaan.

Maar deze prijsverschillen per seizoen gelden alleen wanneer u de caravan verkoopt aan een particuliere koper. Zij zijn gevoelig voor deze schommelingen in seizoenen omdat ze graag op vakantie willen. Inkoop Caravans wordt niet beïnvloed door de seizoenen. U kunt dus gewoon bij ons terecht aan het einde van het seizoen, wanneer iedereen zijn caravans weer in de prijzige winterstalling laat zetten. Wij bieden het hele jaar door goede prijzen, omdat wij niet afhankelijk zijn van de seizoenen.

Ziet u op internet hoe het berekenen van de waarde van een caravan wordt gedaan, moet u er rekening mee houden dat particulieren vaak wel het seizoen in gedachten houden. U ontvangt in de meeste maanden van het jaar dus een lager bedrag voor uw caravan. Niemand wil namelijk graag direct betalen voor de winterstalling zonder eerst op vakantie te gaan. Inkoop Caravans biedt het hele jaar door een hoog bedrag voor de caravan.

Caravan met schade verkopen

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zeker als je een caravan van 6 meter achter je auto hebt hangen. Een paaltje, rots of ander voertuig zie je dan al snel over het hoofd. Hoewel veel particuliere kopers zich hier druk om maken en de reparatiekosten veel te hoog inschatten, weten wij wel beter. Wij hebben al zoveel schades bij caravans gezien dat we precies weten wat de reparatie ervan gaat kosten.

De reparatie doen we ook nog een stuk goedkoper dan bij een normale reparateur. Repareer dus vooral niet de schade voordat u de caravan verkoopt, maar laat hem in de huidige staat. Ons bod zal nog steeds de daadwerkelijke waarde van de caravan reflecteren. U bespaart dus ook geld door de caravan met schade te verkopen.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design