Makkelijk en snel uw caravan verkopen

U heeft besloten om uw caravan te verkopen, maar u vraagt zich af hoe u gebruik kunt maken van de online verkoopservice van Inkoop Caravans. Wij vertellen u stap voor stap hoe wij werken.

Stap 1:  Vrijblijvend uw caravan verkopen

U kunt geheel vrijblijvend het verkoopformulier op uw gemak invullen. Hierbij vragen wij u om bepaalde velden in te vullen die ons vertellen om welke caravan het gaat. Daarnaast kunt u meerdere opties aanvinken die uw caravan typeren en foto’s toevoegen. Graag ontvangen wij uw e-mail adres om te kunnen reageren. Wij zullen professioneel omgaan met uw persoonlijke gegevens en deze niet aan derden verstrekken.

Stap 2:  Afspraak en betaling

Nadat u het verkoopformulier heeft verzonden, zullen wij uw caravan beoordelen op de door u opgegeven specificaties. Hierna zullen wij zo spoedig mogelijk persoonlijk contact met u opnemen. Wanneer wij het gezamenlijk eens zijn over het transactiebedrag, maken wij per direct een afspraak. Het afgesproken bedrag kunnen wij contant, maar ook per bank betalen. U mag kiezen.

Stap 3:  Vrijwaring en transport

Inkoop Caravans zal een betrouwbaar contactpersoon sturen die op het afgesproken tijdstip bij u langskomt om uw caravan op te halen. Inkoop Caravans is een RDW erkend bedrijf en kan een vrijwaringsbewijs voor u regelen.

Het verkoopformulier van Inkoop Caravans biedt u alle vrijheid om uw caravan te beschrijven zodat wij u een eerlijke prijs kunnen bieden. Probeer het uit!

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2019, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design