Inkoop Caravans koopt graag uw Knaus caravan. Verkoop uw Knaus nog Vandaag!

Het bedrijf Knaus werd in 1960 opgericht door architect Helmut Knau. In het hart van de caravans van dit bedrijf staan de ideeën van de oprichter over een stacaravan. Deze representaties nemen een zeer concrete schets. Als caravan opkoper kunt u ook bij ons terecht voor gebruikte caravans verkopen.

Voordelen van Knaus

Inkoop caravans KnausEen jaar later verscheen de eerste caravan “Nest of Swallows” en in 2 jaar verscheen de eerste caravan-salon in Essen – uiteraard met de hulp van de pionier Knaus. In de meeste gevallen werden Knaus-producten geïntroduceerd en verkocht. Drie jaar later werd gestart met de serieproductie van caravans, ontworpen voor een brede consumentenmarkt.

1965 werd gekenmerkt door het begin van een massaproductie van campers voor een brede markt. Nadat de stagnatie van de productie twee jaar duurde, stuurde het bedrijf zijn productiekrachten om de productieapparatuur te verbeteren, om het caravan assortiment met een grote verscheidenheid aan interne lay-out te vergroten.

Inkoop caravans KnausVier jaar later opent het bedrijf Knaus een nieuwe fabriek in Midden-Beieren, met een investering van ongeveer 5 miljoen mark. In de toekomst werpen deze investeringen hun vruchten af. In 1970 werd een nieuwe productiefaciliteit geopend in Jandelsbrunn, die in het volgende decennium een Europees netwerk werd met importeurs en verkopers. Door deze uitbreiding kon het caravan assortiment verder worden uitgebreid. Dit heeft bijgedragen tot de toename van de populariteit van de caravans.

Knaus-caravans zijn ontworpen om aan alle belangrijke behoeften van reizigers te voldoen. Modellen van deze caravans bevatten een slaapkamer geïsoleerd van het toilet, sommige aanpassingen bevatten zelfs een aparte kinderkamer. Douchecabine, toiletruimte met spiegel, verhoogde plafondhoogte (2,32 m), meer mogelijkheden voor langlaufen (15 “-wielen) en de mogelijkheid om ALDE te installeren.

Verkoop van caravans van Knaus

Ons bedrijf ziet waarde in Knaus caravans. Bij ons is de caravan inkoop makkelijk, vrijblijvend en snel. Wilt u uw 2e hands caravan verkopen, maak dan gebruik van onze caravan verkoop site. Hier vindt u een online formulier waar u uw caravan kunt beschrijven. Wij lezen dit door en reageren zo snel mogelijk.

Als caravan opkoper bieden wij u de mogelijkheid om met onze medewerkers in contact te komen voor al uw vragen. De caravan inkoop vindt plaats tegen de gunstigste voorwaarden voor beide partijen. Hierbij kunt u ook zelf kiezen hoe de betaalmethode verloopt, in contanten of via de bankrekening. Daarnaast rekenen wij geen kosten voor het transport. Onze medewerkers halen uw caravan in heel Nederland en België op. Mocht uw caravan in een ander land staan. Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kopen verschillende modellen van Knaus, ook met bepaalde schades.

Wij zijn geïnteresseerd in de volgende Knaus modellen:

 • Knaus Sudwind
 • Knaus Blueline
 • Knaus Country
 • Knaus Azur
 • Knaus Sport
 • Knaus Vimara
 • Knaus Eurostar

Bent u benieuwd? Maak dan vrijblijvend gebruik van ons online formulier op de caravan verkoop site.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design