Caravan met waterschade verkopen: eenvoudiger dan u denkt

Wilt u een caravan met waterschade verkopen en bent u benieuwd wat u nog kunt krijgen voor het voertuig? Dat komt goed uit. Inkoop Caravans is al jaren gespecialiseerd in beschadigde caravans. U ontvangt een goed bod van ons en bent daarnaast binnen een dag al van de caravan af.

Waarom caravan bezitters al jaren bij ons terugkomen?

 • We doen een gratis en vrijblijvende taxatie.
 • U ontvangt binnen 24 uur een bod op uw caravan.
 • Betaling per bank of contant. U bepaalt.

Wilt u een nieuwe caravan kopen, of wilt u gewoon van de oude caravan af? Binnen 24 uur weet u precies wat uw caravan voor ons waard is. Vul hiernaast alle gegevens over de caravan in. We nemen dan direct contact op. Vragen? Bel ons op +31(0) 648-567-532.

Caravan waarde bij waterschade

De waarde van een caravan is gebaseerd op een aantal punten. Allereerst is natuurlijk het bouwjaar van belang, samen met het merk van de caravan. Vervolgens wordt er gekeken naar de vraag naar dit specifieke model. Sommige oudere modellen zijn nog steeds erg in trek, waardoor de prijs relatief hoog blijft. Als laatste wordt gekeken naar individuele schades, waaronder dus ook waterschade.

Zoals met alle andere schades is waterschade een unieke beschadiging aan de caravan. De reden van de lekkage is bijvoorbeeld als eerst belangrijk. Een gat in het dak door een grote boomtak is natuurlijk iets anders dan lekkage door verteerde kitnaden. Vervolgens is het belangrijk om te kijken naar de mate van schade. Een plasje water dat er een paar dagen heeft gelegen is eenvoudiger te herstellen dan wanneer de caravan de hele winter onder water heeft gestaan. Dan is de caravan en het houtwerk waarschijnlijk rot.

De precieze waarde van de caravan kan dus alleen vastgesteld worden met de juiste foto’s of een korte bezichtiging. Inkoop Caravans weet dan precies hoeveel uw caravan nog waard is.

Waterschade caravan repareren

Afhankelijk van de geleden waterschade is de caravan nog te repareren. Zeker wanneer de waterschade recent is ontstaan heeft het houtwerk nog maar weinig te verduren gehad. Of dit in uw situatie ook geldt, kan alleen bepaald worden tijdens een taxatie. In sommige gevallen is een caravan te veel beschadigd om de kosten van de reparatie te kunnen verantwoorden ten opzichte van de dagwaarde.

Opkoper oude caravans

Inkoop Caravans is een opkoper van oude caravans en tweedehands caravans. Deze caravan inkoop zorgt er al jaren voor dat caravan bezitters op een snelle, efficiënte en financieel gunstige manier van hun voertuig afkomen. Uw caravan verkopen aan een particulier kan natuurlijk ook, maar u bent dan vaker afhankelijk van het seizoen. Wij kopen het hele jaar uw caravan op, zonder een lagere prijs te bieden in het buitenseizoen. Zo bespaart u toch weer mooi een extra seizoen aan stallingskosten, verzekeringen en belastingen.

Wilt u een caravan verkopen en zoekt u een betrouwbare en efficiënte partner? Inkoop Caravans staat voor u klaar. Het enige wat u hoeft te doen is het invullen van uw gegevens en het sturen van enkele foto’s. Wij zorgen er dan voor dat u probleemloos van uw caravan afkomt. Uiteraard met genoeg opbrengsten om te investeren in een nieuwe caravan.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze service? Bel dan +31(0) 648-567-532.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design