Verkoop uw caravan met een waterschade tegen gunstige voorwaarden!

Het kan gebeuren dat uw caravan waterschade oploopt waardoor bepaalden delen van de caravan vochtig blijven en beginnen met rotten of er blijven sporen achter die onaantrekkelijk ogen. Inkoop Caravans is bereid om naar de schade te kijken en een bod te doen. Hierdoor heeft u meer kans om uw schadecaravan te verkopen.

Maak geheel vrijblijvend gebruik van ons verkoopformulier en geef aan wat er met de caravan is gebeurd. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opnemen. Wij betalen contant of per bank. U mag kiezen. Met Inkoop Caravans wordt een caravan verkopen opeens een stuk eenvoudiger.

Het verkoopformulier van Inkoop Caravans biedt u alle vrijheid om uw caravan te beschrijven zodat wij u een eerlijke prijs kunnen bieden. Probeer het uit!

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2020, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design