Caravan met interieurschade verkopen

Wilt u een caravan met interieurschade verkopen? Inkoop Caravans koopt al jarenlang kapotte caravans op. Wij weten daarom precies wat uw caravan nog waard is. Benieuwd wat u nog voor uw caravan krijgt? Het is meer dan u denkt.

Vier redenen om uw beschadigde caravan te verkopen aan Inkoop Caravans.

 • U ontvangt direct een gratis en vrijblijvende taxatie.
 • De caravan wordt gratis opgehaald als u zelf geen vervoer heeft.
 • Betaling wordt altijd vooraf geregeld.
 • Betaling contant of per bank. U kiest.

Heeft u geen tijd of zin om zelf de caravan te repareren, maar wilt u wel gewoon lekker op vakantie kunnen? Verkoop vandaag nog uw caravan, zodat u zorgeloos op vakantie kunt met een nieuwe caravan.

Vul het contactformulier hiernaast geheel vrijblijvend in. Wij nemen direct contact op met een bod. Heeft u vragen over onze inkoop service? Bel +31(0) 648-567-532.

Hoeveel is mijn caravan nog waard?

Een caravan met schade is vervelend. Een caravan is namelijk een voertuig waarvan alle onderdelen belangrijk zijn. Dus wanneer bijvoorbeeld het toilet, dakraam, de rolhor, omvormer, wasbak of koelkast stuk gaan, dan is dat in alle gevallen onhandig. En niet alleen wanneer het tijdens de vakantie gebeurt. De prijzen voor een reparatie lopen vaak al gauw in de honderden euro’s.

Toch zit er een wezenlijk verschil in de kosten voor een reparatie. Inkoop Caravans heeft ervaring met het taxeren van caravans met interieurschade, waardoor wij snel kunnen zien of de waarde van de caravan te veel zakt. Zeker bij caravans ouder dan 10-15 jaar zijn dit soort reparaties het vaak niet meer waard. Onderdelen zijn niet meer verkrijgbaar of kosten soms honderden euro’s. Vervolgens moet u het ook nog zelf vervangen.

Wij raden u daarom aan om een vrijblijvende en gratis taxatie te doen bij ons. U kunt namelijk altijd nog besluiten om de caravan te repareren in plaats van te verkopen.

Interieur van een caravan zelf repareren

Wie een beetje handig is, kan het interieur van een caravan waarschijnlijk wel repareren. Gaat u de rolcassette van een caravan repareren, of moet u de rolhor in de caravan repareren? Daar komt aardig wat pas- en meetwerk bij kijken. Zo is het type raam belangrijk, maar ook het formaat. In een caravan een rolgordijn repareren is gelukkig één van de goedkopere klusjes. Helaas zijn er ook reparaties die een stuk meer kosten. Een koelkast, douchebak, toilet of dakraam vervangen kan soms een stuk meer kosten en kunt u ook niet altijd zelf.

Wanneer u zeer gehecht bent aan uw caravan, kunt u uiteraard altijd proberen om de caravan met schade zelf te repareren. Maar wanneer u zonder zorgen op vakantie wilt, kunt u soms beter de caravan verkopen. Het vrije leven op de camping voelt met een goede caravan toch nét iets vrijer.

Inkoop Caravans

Heeft u een caravan en twijfelt u of u de geleden schade wilt (laten) repareren. Laat ons eerst een taxatie doen. Dan kunt u veel beter bepalen of het de reparatiekosten waard is, of dat u beter een nieuwe caravan kunt kopen.

Vul hiernaast het contactformulier zo volledig mogelijk in. Onze taxatie specialist neemt dan binnen 24 uur contact met u op. Wilt u ons eerst iets vragen? Bel dan gerust op +31(0) 648-567-532.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design