Inkoop Caravans koopt uw caravan met Schade en Defecten in.

U heeft een mooie caravan maar er is schade of defecten aan het interieur. Maakt u geen zorgen. Inkoop Caravans is bereid om naar de schade te kijken en een aantrekkelijk bod te plaatsen. Soms is de schade minder dan u denkt.

Maak gebruik van onze verkoopformulier en geef aan wat er met de caravan is gebeurd. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opnemen. Inkoop Caravans is makkelijk en vrijblijvend. Inkoop Caravans betaald contant of per bank. U mag kiezen.

Het verkoopformulier van Inkoop Caravans biedt u alle vrijheid om uw caravan te beschrijven zodat wij u een eerlijke prijs kunnen bieden. Probeer het uit!

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2019, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design