Caravan met hagelschade verkopen

Wilt u een caravan met hagelschade verkopen? Inkoop Caravans is een gespecialiseerde opkoper van caravans die beschadigd zijn. Daardoor ontvangt u bij ons altijd een hoog bod, waarmee u weer een nieuwe caravan koopt en onvergetelijke vakanties gaat beleven.

Benieuwd waarom andere caravan bezitters onze inkoop service kiezen?

 • Wij doen een gratis taxatie, geheel vrijblijvend.
 • Uw caravan wordt gratis opgehaald.
 • U ontvangt een bovengemiddeld bod.
 • U bent soms al binnen 24 uur van de caravan af.

Wilt u ook weer onbezorgd op vakantie kunnen met een mooie caravan? Laat ons vandaag nog uw caravan overkopen. Vul hiernaast het informatieformulier in en we nemen contact op met een bod. Vragen? Bel +31(0) 648-567-532.

Waarde caravans met hagelschade

Uw caravan tegen hagelschade beschermen is nu helaas te laat. De schade is ontstaan en er moet een zo gunstig mogelijke oplossing komen. Het belangrijkste is om nu eerst de waarde van de caravan vast te stellen. Bij Inkoop Caravans wordt dat heel precies gedaan door een specialist in caravan taxaties. Aan de hand van uw omschrijving doen wij een gratis en vrijblijvende taxatie op afstand. Heeft uw caravan hagelschade opgelopen, dan kunt u vandaag nog te weten komen wat de huidige waarde is.

Dak caravan repareren

U zit niet bepaald te wachten op een schade caravan. Zeker niet wanneer de schade is veroorzaakt door de natuur. Want in veel gevallen zal de verzekering moeilijk doen, tenzij de caravan allrisk verzekerd is of een speciale aanvullende verzekering heeft. De kans is dus groot dat u zelf moet opdraaien voor het repareren van uw dak en ruitjes.

Afhankelijk van de diepte van de putjes kan die schade oplopen tot in de duizenden euro’s. Dat is het niet altijd waard. U kunt ook uw caravan exporteren. Inkoop Caravans maakt soms gebruik van die mogelijkheid. Wij zorgen er dan voor dat uw caravan in het buitenland gerepareerd en verkocht wordt, waardoor de kosten voor de reparatie laag uitvallen. U profiteert daardoor van een hoger bod op de caravan.

Inkoop Caravans

Denkt u nu: ik wil mijn caravan verkopen? Dan komt dat goed uit. Inkoop caravans is een professionele inkoper van caravans. Dat houdt in dat wij heel precies de waarde kunnen bepalen en de caravan binnen no-time komen ophalen voor een goed bod. Het loont niet altijd om de hagelschade op de caravan zelf te repareren. De reparatiekosten lopen soms volledig uit de hand, waardoor u honderden of zelfs duizenden euro’s kwijt bent. Hartstikke zonde natuurlijk.

Vindt u het vervelend om afscheid te moeten nemen van uw caravan, maar heeft u ook geen zin om enorme kosten te betalen voor de reparatie? Wij helpen u vandaag nog van uw voertuig af.

Vul hiernaast het formulier in met alle informatie over uw caravan, inclusief de schade die de caravan heeft opgelopen. Wij nemen dan direct contact op. Heeft u nog vragen? Bel ons op +31(0) 648-567-532.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2024, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design