Caravan met Hagelschade Verkopen? – Kies voor inkoopcaravans.com

Bij noodweer kan hagel een vernietigend effect hebben op de buitenkant van uw caravan. Deukjes in de wanden, scheurtjes in de ramen, zeer vervelend.

Laat ons weten hoe erg de schade is en dan proberen wij een aantrekkelijk bod te plaatsen. Met ons verkoopformulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zullen zo spoedig mogelijk antwoorden. Inkoop Caravans is makkelijk en vrijblijvend. Wij betalen u contant of per bank. Met Inkoop Caravans wordt een caravan verkopen opeens een stuk eenvoudiger.

Inkoopcaravans.com is altijd op zoek naar tweedehands caravans van alle merken of typen en alle indelingen in heel Nederland.

Het verkoopformulier van Inkoop Caravans biedt u alle vrijheid om uw caravan te beschrijven zodat wij u een eerlijke prijs kunnen bieden. Probeer het uit!

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2019, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design