Caravan met ruitschade verkopen

Wilt u een caravan met ruitschade verkopen? Inkoop Caravans zorgt ervoor dat u geen overbodige reparatiekosten hoeft te betalen. Wij nemen de caravan in de huidige staat over, zonder ons bod te verlagen.

Andere reden waarom vele anderen ons een caravan met ruitschade verkochten?

 • We doen altijd een gratis en vrijblijvende taxatie
 • Indien gewenst, komen we de caravan gratis ophalen
 • U heeft binnen 24 uur een bod op de caravan.

Wilt u weten wat uw caravan nog waard is? Heeft u geen zin om zelf op te draaien voor torenhoge reparatiekosten? Laat ons vandaag nog een bod uitbrengen op uw caravan.

Vul het formulier hiernaast zo volledig mogelijk in met uw gegevens over de caravan. Wilt u iets vragen over onze service? Bel dan +31(0) 648-567-532.

Caravan laten taxeren

Wilt u weten hoeveel u nog krijgt voor de caravan? Dan komt u niet onder een professionele taxatie uit. Veel mensen kijken op internet rond en zien dan vergelijkbare caravans staan. Maar die hebben altijd net andere opties, zijn van een ander bouwjaar of hebben geen ruitschade.

Onze taxatiespecialist heeft jarenlange ervaring in het bepalen van een geschikte prijs. Daardoor ontvangt u altijd een bod dat de daadwerkelijke waarde van de caravan reflecteert. Dit is gebaseerd om de huidige staat, de vraag naar het type caravan en de hoogte van de reparatiekosten. Omdat wij ruitschade vaak goedkoop kunnen repareren is het voor u dus voordeliger om ons de caravan met ruitschade te verkopen.

Caravan schade zelf repareren

Wilt u van de caravan de ramen repareren? Dat lijkt misschien eenvoudig. Totdat u erachter komt dat het raam van uw 10 jaar oude caravan nergens meer te krijgen is. Het duurt weken voordat u hem thuisbezorgd krijgt via een dealer en vervolgens moet u aan de slag. Dat ruitje kan trouwens ook zomaar 400 euro of meer kosten, zonder de reparatiekosten. Zijn er meerdere ramen stuk door een fikse hagelbui, dan kunt u zelf ook wel zien dat reparaties niet altijd de beste oplossing zijn.

Caravan opkoper

Wanneer u gebruikt maakt van de services van Inkoop Caravans, dan doet u zaken met een gespecialiseerde caravan opkoper. Wij zorgen dat u direct wordt geholpen door een passend bod te doen op uw caravan. Door onze gestroomlijnde service en jarenlange ervaring zou het zomaar kunnen dat u binnen 48 het geld op de rekening heeft en de caravan voor de deur is opgehaald. Ideaal, zeker wanneer u het geld zou willen gebruiken voor de aankoop van een nieuwe caravan.

Zoekt u een betrouwbare partner voor de inkoop van tweedehands caravans? Heeft u het liefst deze week nog geld op de rekening voor een nieuwe caravan?

Stuur dan vandaag nog alle gegevens over uw caravan. Heeft u vragen? Bel ons gerust op +31(0) 648-567-532.

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2023, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design