Inkoop Caravans koopt uw caravan met ruitschade

Ondanks dat de ramen van een caravan redelijk flexibel zijn, komt het vaak genoeg voor dat er een scheurtje in het raam ontstaat. Soms breekt er een deel af. Inkoop Caravans koopt ook caravans met ruitschade.

Met ons verkoopformulier kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Laat weten hoe erg de schade is en wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Wij betalen u contant of per bank. Met Inkoop Caravans wordt een caravan verkopen opeens een stuk eenvoudiger.

Het verkoopformulier van Inkoop Caravans biedt u alle vrijheid om uw caravan te beschrijven zodat wij u een eerlijke prijs kunnen bieden. Probeer het uit!

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2019, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design