Beschadigde Caravan Online Verkopen? – Opkoper Caravans met Schade

U bent onderweg met uw caravan en plotseling krijgt u een klapband. De vrijkomend kracht van een klapband kan de wiel spatbord vernielen. Met een beetje pech tast het ook het interieur aan. Inkoop Caravans heeft ervaring met klapbandschade en is bereid om een bod te plaatsen.

Maak gebruik van ons verkoopformulier en geef aan wat er met de caravan is gebeurd. Er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opnemen. Inkoop Caravans is makkelijk en vrijblijvend. Wij betalen u contant of per bank. Met Inkoop Caravans wordt een caravan verkopen opeens een stuk eenvoudiger.

Wij regelen volledig en zonder kosten de caravan taxatie en de overschrijving.

Het verkoopformulier van Inkoop Caravans biedt u alle vrijheid om uw caravan te beschrijven zodat wij u een eerlijke prijs kunnen bieden. Probeer het uit!

 • Richard-Zeeland
  Onlangs heb ik mijn caravan aangeboden aan Inkoop Caravan. Deze is voor een eerlijke prijs gekocht en de afhandeling ging vlot en netjes.
 • Mariska-Breda
  Prima en snel afgehandeld en het geld de volgende dag netjes op de rekening. Prettige zaak om zaken mee te doen.
 • Rolf-Eindhoven
  Ik ben zeer tevreden over de afwikkeling. Zeer vlot en correct in aanbieden offerte, afhandelen verkoop en geen kleine lettertjes.
 • Jan Bekema-Utrecht
  Ik ben erg tevreden over dit bedrijf. Uiterst professioneel; hoogste bod; direct duidelijke afsprak, betaling, ophalen etc.
Copyright © 2019, inkoopcaravans.com Design and developed by kg69design